Om hypnose

HVAD ER HYPNOSETERAPI?


Vores hjerne er sammensat af to slags bevidstheder:

- Det bevidste sind (10%) har med sund fornuft, analysering og fortolkning at gøre.

- Det underbevidste sind (90%) er vores centrale nervesystem samt alt hvad vi har set, hørt og oplevet siden vi blev født. Det er bl.a. når vi drømmer, at vi bemærker vores underbevidste sind.


Når man arbejder med terapi, siger man, at problemet findes i det bevidste sind og løsningen findes i det ubevidste sind.

Derfor er hypnose et uvurderligt terapeutisk redskab til at nå sine mål og giver hurtigt resultater, og er derfor meget effektivt.


  At være i hypnose kan bedst beskrives som at befinde sig et sted imellem vågen og sovende tilstand. Det er en naturlig tilstand, som vi alle kender, og alle kan guides til bevidst at gå i denne  behagelige og afslapppede tilstand. Det kan sammenlignes med en tilstand vi alle kender; at falde i staver foran rattet, tv'et eller midt i opvasken ; en form for trance, hvor du stadig bevarer kontrollen


Hypnose er et samarbejde mellem hypnotisør og klient. Et samarbejde, der skal få vores bevidsthed til at tage en pause, mens underbevidstheden overtager kontrollen. Bevidstheden er den del af os, der fortæller os, hvad vi ikke kan. Derfor er det hensigtsmæssigt at få den om på bagsædet.


 

Når en ting er indlært, lagres den i underbevidstheden, som derefter sørger for, at man kan gøre ting - helt uden at tænke over det. Det er særdeles hensigtsmæssigt, når vi taler om at gå, cykle, trække vejret osv., men det er ikke hensigtsmæssigt, hvis det, vi har indlært, skaber problemer for vores daglige liv. Her kan nævnes det at være bange for forskellige ting, følelsen af ikke at være god nok, blandt mange mange andre.


Under hypnosen vil du være helt vågen. Du kan høre alt hvad der foregår og svare på de spørgsmål, du bliver stillet.   Under trancen, vil det gennem foreslag til sindet, være muligt at ændre tanker, følelser, adfærd og "klippe snoren"  føelsesmæssigt til tidligere oplevelser.

Du tager imod det du ønsker under hypnosen - og kun det! Det er ikke muligt at blive hypnotiseret mod sit ønske.


Behandling med hypnose kræver et oprigtigt ønske om en ændring. Du skal kunne forestille  dig dit nye liv og du skal gøre det nødvendige imellem sessions, for at opnå dit ønskede resultat.

Efter hypnosen vil jeg instruere dig i at anvende selvhypnose til at vedligeholde forandringen.


Enhver samtale er naturligvis  fuld fortrolig.

Jeg er underlagt tavshedspligt og lovgivningen vedrørende underretningspligt.


SPØRGSMÅL:

Her er nogle af de typiske spørgsmål som jeg får. Hvis du har andre, er du selvfølig velkommen til at kontakte mig.


MISTER JEG BEVIDSTHEDEN UNDER HYPNOSE?


Nej. Tværtimod! Alle sanser bliver mere end 20% mere skærpede under hypnosen. Du føler og hører alting meget tydeligt. Du mister ikke din opmærksomhed/bevidsthed, når du er i hypnose, men din bevidsthed arbejder mere med dig, end i vågen tilstand. Hypnose kan bedst beskrives som en tilstand, hvor du er fuldstændig afslappet og din underbevidstehd er modtagelig for positive forslag og forandring.KAN JEG HUSKE NOGET BAGEFTER?


Ja. Du kan huske og genfortælle alt fra hypnosen.FINDES DER FORSKELLIGE SLAGS HYPNOSE?


Ja. Når hypnose bruges i behandlingsøjmed, kaldes den hypnoseterapi og hypnoterapi. Når hypnose bruges til at lave sjov, kaldes det scenehypnose eller showhypnose.KAN JEG HYPNOTISERES IMOD MIN VILJE?


Nej. Det er en udbredt misforståelse. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, der strider imod din overbevisning. Din underbevidsthed (og jeg) passer på dig.KAN ALLE HYPNOTISERES?


Ja. Såfremt du selv ønsker det, og har tillid til hypnotisøren/hypnoterapeuten. Jeg laver dog ikke hypnoterapi på børn under 6 år.HVORDAN FØLES HYPNOSE?


Hypnose føles dejligt, det er næsten som når man dagdrømmer. Du er faktisk i hypnose flere gange dagligt allerede, f.eks. lige inden du falder i søvn, eller når du har oplevelsen af, at "falde i staver".FARER JEG RUNDT SOM EN KYLLING OG MISTER KONTROLLEN OVER MIG SELV?


Nej. Det er en skrøne. Der er kun én, der kan gå i hypnose, og det er dig selv. Jeg er kun en guide, som kan føre dig ind i hypnosen. Det er et samspil mellem dig og mig, og jeg kan ikke få dig til at gøre ting imod din vilje.KAN JEG KØRE BIL UMIDDELBART EFTER EN HYPNOSE BEHANDLING?


Ja, du kan sagtens køre bil.JEG ER GRAVID. KAN HYPNOSE SKADE MIT BARN?


Nej! Tværtimod vil hypnose udelukkende have en positiv effekt på dit barn - når du er afslappet og har det godt, smitter det af på dit foster!HVORNÅR MÆRKER JEG EN FORBEDRING?


I de fleste tilfælde efter første eller anden behandling.HVOR MANGE HYPNOSE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?


Det afhænger af dit problem. I de fleste tilfælde er 1 - 4 behandlinger nok. Er det eksempelvis vægttab, depression eller angst du kommer med, skal du regne med tre til fire behandlinger. Er det en fobi, eksamensangst, præstationsangst eller jalousi du ønsker at få behandlet, skal du regne med én til to behandlinger. Det hele afhænger af, hvad og hvor meget du har med i "bagagen".


HVAD KOSTER BEHANDLING MED HYPNOSE?


Se under priser


OBS. Kun kontant betaling og Mobilepay. Jeg tager desværre ikke imod dankort.

Betaling finder altid sted i forbindelse med behandlingen.


Ved udeblivelse uden afbud, faktureres sessionens fulde pris.


Prisen er uanset sessionens varighed. Jeg bruger den tid på dig du har brug for, og har altid afsat god tid til hver enkelt klient!HVOR LANG TID VARER EN HYPNOSE BEHANDLING?


Behandlingerne tager ca. 1 - 1,5 time.HYPNOSE ER EN TILLIDSSAG. - HVORDAN KAN JEG VIDE AT DU ER "OK"?


Hypnose er mit hjerteblod. Jeg lever af at lave hypnose på fuld tid. Ring til mig 

Få en smagsprøve på hypnose


Lyt til denne lydfil, hvis du har brug for ro og harmoni.

F.eks hvis du har en travl arbejdsdag foran dig.

KAN DU SVARE JA TIL DISSE 3 BETINGELSER, SÅ FÅR DU HELT SIKKERT ET POSITIVT RESULTAT AF HYPNOSE!


1

2

3

Du skal have et oprigtigt ønske om at blive fri for dit "problem"

Du skal kunne forestille dig at blive fri for dit "problem"

Det skal fysisk kunne lade sig gøre